Aangemaakte reacties
-
AuteurBerichten
-
28 juli 2010 om 2:58 pm In reactie op: Ik kan slechts enkele factoren beïnvloeden. Hoe haal ik toch een hoge ranking? #21823
De factoren die je hierboven beschrijft zijn eigenlijk compleet.
Uiteraard moet je altijd in je achterhoofd houden wat de daadwerkelijke invulling is.
– Zijn mijn pagina namen pakkend
– Zoekt mijn doelgroep op de zoekwoorden die ik heb verwerkt
– Nodigd de titel uit tot het doel wat ik voor ogen heb op de pagina…
etc.Mocht je alle punten goed hebben ingevuld dan moet je zorgen dat je relevante backlinks (links naar jouw pagina) krijgt. Relevant zijn dus andere sites die over hetzelfde schrijven als jij. Met hun link naar jou ‘bevestigen’ ze jouw authoriteit op dit gebied. Uiteraard komt er wel meer bij kijken, en daarom is het verstandig een professional in te schakelen.
Oh, ik dacht dat iedereen dat wel wist… haha
Het ankertje staat onderin de balk naast de score bv: … / 100 Visits … / … / …
Ik denk inderdaad dat je het verkeerd interpreteerd. Ga even met je muis op het item staan, dan komt er een tooltip en kan je zien wat het is. Onder het kopje ‘Links’ kan je zien welke links er op de pagina staan. Ohra homepage heeft 2 externe links en 145 interne links (beetje veel wel).
Hey Jeroen,
Dit is onderdeel van SEOQuake (door op het ankertje te klikken) of door gebruik te maken van ‘SEO for Firefox’.
Succes!Beste Frits,
Jouw website staat prima in Google: site:www.luidsprekers.nl – Google zoeken
Zo te zien staan alle pagina’s die je op de site hebt staan ook in de Google index.De vragen die je jezelf eigenlijk moet stellen zijn:
‘waarop kan Google me vinden’, en ‘waarom vindt Google me niet op de zoekwoorden waarop ik gevonden wil worden’, en dan wellicht ook de vraag ‘waarop wil ik gevonden worden’, maar de laatste vraag is het minst interessant.Mocht je opzoek zijn naar een helpende hand dan verneem ik graag van je.
Super joh! Het is gelukt! Bedankt! Ziet er super uit 🙂
Bedankt voor je reactie, Ronald!
Via KNOL kwam ik nog op deze website: hCalendar 1.0 Microformats Wiki
Erg handig.Toch nog een paar probleempjes: de datum moet in engelse notatie, en zij willen nederlands. Ook wordt de einddatum niet weergegeven op deze website. Nu hadden we deze verborgen, maar nu las ik ook dat je niets mocht verbergen. Heb jij hiervoor een tip?
– Je geeft aan dat er veel links liggen naar de website. Hebben deze ‘mooie’ benamingen. Dus niet ‘Klik hier’, maar zoiets als ‘Product X, Y en Z’. Hieraan kan Google ook veel herkennen
– Gebruiken jullie wel genoeg teksten? Google wil teksten lezen zodat ze kunnen bepalen waar jij een marktleider van bent.
– Kijk eens wat er in de Google Cache staat. Misschien komt Google niet verder dan de homepage.
– Gebruik daarvoor Lynx-viewer – Stichting Accessibility – Toegankelijkheid van Internet, Software en Electronische Apparatuur Daarmee kan je zien wat Google ‘ziet’.Hoe ik het zie:
SEO is een onderdeel van internet marketing. Je doet het goed door de focus niet alleen op SEO te leggen, maar ook te kijken wat de waarde (een soort van convsersie waarde) een link heeft voor jou heeft (of kan hebben).
Om op je vraag terug te komen: wat mij betreft is er geen schadelijk effect.
Dit forum is een prima voorbeeld hoe het moet lijkt me 🙂
Ja, precies, maar ze staan nu op hetzelfde IP met dezelfde WHOIS.
Zoals je zegt hebben de sites zelf ook geen ranking en voegen totaal niets toe, sterker nog; ze hebben dezelfde content als polysport.
Dit soort linkbuilding zal vast vaker voorkomen en Google kan dit op het spoort komen, algoritme aanpassen en dan ben je weg.EDIT: heb ook even gekeken naar de sterkte van links via link diagnoses. Die zijn gewoon zwak. Er wordt ook altijd door Alain gezegd: hoe makkelijker de link te verkrijgen is, hoe minder deze waard is. Dat zal hier ook opgaan. De domeinen linken slechts naar elkaar en voegen niets aan PageRank toe. Er zijn geen andere links naar toe gelegd.
Verbaasd me dan wel dat het op sommige woorden wel werkt, maar daarop zou wellicht al geen concurrentie zijn.
Ben wel benieuwd naar hun conversie, dat zal niets zijn.EDIT 2: Heb via Google Keyword analyzer de woorden waarop wel gevonden wordt geanalyseerd en deze worden hebben weinig concurentie. Ik denk zelfs dat je zonder deze domeinnamen op deze woorden al gevonden had kunnen worden
Hallo allemaal,
Ik heb begin april een nieuwe (adult) website gelanceerd. Deze website maakt gebruik van een homepage met subpagina’s en hierachter (in submappen) regios en profielen. Dus bijvoorbeeld, http://www.site.nl/profielen/profiel.php.
Nu heb ik voor deze website de nodige backlinks verzameld. Nu wil het geval dat zodra ik een zoekwoord ingeef in Google, de subpaginas in de resultaten terecht komen. De index.php wordt met geen mogelijkheid gevonden. Heeft iemand enige suggesties?
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet,
FrankIs er ergens op internet (al dan niet op je eigen site) een link naar dat specifieke index.php bestand? Indien dat niet het geval is, en het bestand bevind zich ook niet in sitemap.xml, dan zal Google niet van het bestaan van het bestand afweten en deze dus niet kunnen indexeren.
In ons CMS is het mogelijk automatisch de meta description te laten vullen met de eerste zin uit de content (dit filtert het systeem zelf in volledige woorden uit een op te geven database veld). Deze is natuurlijk niet altijd relevant of compleet, en deze kan dus overschreven (overrulled) worden door de beheerder zelf. Dit blijft natuurlijk altijd maatwerk, want het syteem weet nooit of het relevant is (tenzij je Google zo’n beetje na gaat bouwen)
Nou, super! Bedankt voor je bevestiging.
Ik heb het even gecontroleerd via de “Live HTTP headers” addon van Firefox en hij ziet inderdaad netjes “HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable”. Ik heb wel een tweetal plaatjes en het CSS bestand die 200 OK teruggeven. Dat lijkt me toch niet erg, of wel? -
AuteurBerichten