Aangemaakte reacties
-
AuteurBerichten
-
Interessante links, die kende ik helemaal niet! Thanks
Het voordeel is natuurlijk dat je je sitemap.xml kunt inschieten bij je webmastertools. Het kan er dus voor zorgen dat je website sneller geindexeerd wordt.
Nee ik zou juist liever hebben dat de recensies los geindexeerd worden. Maar dat is helaas niet het geval tenzij ik ze op een andere pagina plaats.
Stel je voor:
Ik verkoop boeken op mijn website. Mensen kunnen hun reactie over dit boek plaatsen, zij plaatsen een slechte reactie, vervolgens verschijnt dit boek in de zoekmachines met daarbij de ene ster en dus slecht. Terwijl een ander dat boek misschien wel heel leuk vindt! Dat kan dus het aankoopgedrag van klanten negatief beinvloeden, en dat wil ik niet.Ik weet wel hoe het er uit ziet, en dat er sterretjes bij komen. Maar mijn punt is: het is een pagina over het product, niet over de betreffende recensie. Dus die moeten niet de boventoon gaan voeren wat ze in dat geval wel gaan doen. In mijn geval geen toegevoegde waarde dus.. helaas
Kijk alleen al even naar hun website. Als je 2 minuten naar de source kijkt, dan weet je dat je met deze partij geen zaken moet doen. Tabellen, errors, inline javascript enz enz.
Ingevuld!
Er zit een verschil tussen op de eerste pagina door Adwords(betaald) en op de natauurlijke manier. Zoals het eigenlijk zegt kom je met adwords misschien wel op de eerste pagina, maar dat is dan wel in de betaalde resultaten, dus rechts en bovenaan op de pagina, de advertentieblokken.
Indien het niet zinvol blijkt, zou je dan een overzicht kunnen maken met de top 10 gebruikte tools (anoniem etc.)?
Dat lijkt me zeer handig!
Als jansen verzekeringen veel backlinks heeft waarin men verwijst naar goedkope verzekeringen en de content van jansen verzekeringen is geoptimaliseerd op goedkope verzekeringen, in tegenstelling tot goedkope-verzekeringen.nl die geen backlinks en geen goede content heeft, dan komt jansen verzekeringen toch echt hoger te staan. Je kunt met goede content en linkbuilding dus veel meer doen dan met je domeinnaam.
Hallo Joost,
Een keyword in de domeinnaam kan van invloed zijn, maar heeft absoluut niet de meeste invloed. Het lijkt me dan ook niet verstandig om een geheel nieuwe website op te zetten. De oude website is al langer online en heeft waarschijnlijk meer vertrouwen van Google dan een nieuwe website/domeinnaam(TrustRank).
Het opbouwen van een goede interne linkstructuur heeft absoluut veel zin. Denk hierbij vooral aan de anchor tekst. Deze is zeer belangrijk, dat geldt ook/vooral voor links verwijzend naar jou website. Mocht je de mogelijkheid hebben deze te wijzigen gebruik dan woorden waarop jullie gevonden willen worden in deze anchor. Daarnaast wordt door Google aangenomen dat hoe meer interne links naar een bepaalde pagina, hoe belangrijker deze pagina.
Heb je al een sitemap.xml opgenomen en ingediend bij webmaster tools?
Dat artikel had ik ook gelezen, maar dat is blijkbaar niet blijven hangen;)
De nofollow is in mijn geval wel van toepassing omdat ik verwijs naar geslicede prototypes van de ontworpen pagina’s. Het gaat hier om het slicen van PSD haar XHTML. Enkele voorbeelden zijn in het portfolio gezet, maar deze verwijzen dus naar prototypes(met lorem ipsum content).Op de daadwerkelijk gerealiseerde websites, dus die online staan, wordt een backlink geplaatst. De verwijzing van mijn website is enkel naar het prototype en niet naar de online website.
Wat betreft de hosting: Veel websites zitten dus op een verschillende hosting, hier had ik inderdaad al naar gekeken.
Bedankt voor je reactie!
Als je goede websites maakt dan heb jij meer baat van een link vanaf deze goede website dan een link naar deze website. Ik zou dus gewoon een rel=”nofollow” gebruiken.
Ik kan ook zeggen dat ik de ontwikkelaar ben van nu.nl en daar een link naar toe plaatsen maar dat heeft weinig nut.
Om de PR op de pagina te houden zou ik persoonlijk kiezen voor een nofollow.
Een vraag heb ik hier nog wel bij, is het dan ook verstandig als deze websites in je Portfolio op te nemen zodat je ook zelf waarde geeft aan het werk dat je gemaakt hebt ?
Ik zou dat wel doen namelijk.
Dat zou ik niet doen, ik zou een link toevoegen bij het portfolio maar dan met een rel=”nofollow”. Zo zorg je er voor dat de pagerank op je eigen website blijft. Daarnaast kun jij niet continu in de gaten houden wat je klanten doen, er zouden dus klanten kunnen zijn die hun website zo verprutsen dat ze een google ban krijgen(extreme situatie), dan staat jou link naar deze website wel open en link je dus naar slechte websites.
Daarnaast ga je dan linkjes over en weer geven en lijkt het een soort linkruil.
Goed om te horen, dan ga ik er direct mee aan de slag.
Hoe zie jij de eerste vraag:
Zoveel mogelijk links creeeren, of liever minder links maar met een hogere PR?
-
AuteurBerichten